• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard IP65

Beschrijving Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard IP65

Het Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard IP65 kan perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes maar is ook ideaal voor buitengebruik. Dit komt door het feit dat deze Noxion LED TL armaturen berust zijn met een IP waarde van IP65, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen water en stof. Daarnaast bevatten de armaturen een IK waarde van IK08, waardoor ze goed beschermd zijn tegen impact. Verder kun je kiezen tussen Noxion Waterdichte LED armaturen met een koel-witte kleurtemperatuur (4000K), dat in de ruimtes waar het geplaatst wordt productiviteit kan verhogen en een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K). Deze is uitermate geschikt voor operatiekamers waar zo helder mogelijk licht nodig is.

Voordelen van LED verlichting
De standaard Noxion Waterdichte LED TL armaturen zijn geïntegreerd met LED technologie. Dit betekent dat ze veel efficiënter omgaan met energie, vergeleken met hun conventionele tegenhangers. Zo kun je door conventionele TL armaturen te vervangen met deze Noxion LED armaturen je energieverbruik halveren! Daarnaast is het Noxion LED armatuur onderhoudsvrij, door de hoge IP en IK waarde en natuurlijk de lange levensduur van gemiddeld 50.000 branduren.

Hoge lichtopbrengst
De Noxion Standaard waterdichte LED TL armaturen hebben een zeer hoge Lumen waarde (2400 - 6340lm), wat betekent dat hun lichtopbrengst zeer geschikt is voor ruimtes met hogere plafonds. Met deze armaturen weet je zeker dat de ruimte goed wordt verlicht.

Philips Xitanium LED driver
Vanwege de samenwerking van Noxion met A-merk Philips, is het Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard voorzien van een Philips Xitanium LED driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver heeft veel voordelen. Zo maakt de Xitanium driver een powerfactor van >0.90 mogelijk. Door het lage energieverbruik van de driver, bezuinig je weer energie!

Op het Noxion Waterdicht LED TL Armatuur Standaard biedt Budgetlight een garantie van 5 jaar. Heb je interesse in een offerte voor grotere hoeveelheden van de Noxion waterdichte armaturen of wil je meer advies? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261