Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Osram CFL Square Lumilux 4P

Wil je een spaarlamp met een hoge lichtopbrengst? De CFL Square Lumilux van Osram is dan de perfecte lichtbron voor jou! Deze lichtbronnen hebben een lichtopbrengst tot wel 2735 Lumen, waardoor je grotere ruimtes van voldoende licht kan voorzien. Verder hebben deze spaarlampen een levensduur tot 13.000 uur. Met deze lampen zul je dan ook je ruimte voor een lange tijd kunnen verlichten. De Osram Lumilux spaarlampen in deze groep hebben een 4-Pin fitting. Dat betekent dat ze geschikt zijn om gebruikt te worden met een elektronische voorschakelapparaat (E-VSA).

Vierkante vorm
De naam suggereert het al, maar deze Osram CFL Square lampen hebben een vierkante vorm. Het voordeel hiervan is dat ze geplaatst kunnen worden in plafonds met smalle inbouwhoogtes en dat ze een gelijkmatig licht verspreiden zonder schaduwen. De 4-pin lampvoet is namelijk zo geplaatst dat het licht niet onderbroken wordt.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 192 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...