Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Classic Value LED E27 Peer Mat 8.5W 806lm - 840 | Vervanger voor 60W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Osram Classic Value LED E27 Peer Mat 8.5W 806lm - 840 | Vervanger voor 60W

Beschrijving Osram Classic Value LED E27 Peer Mat 8.5W 806lm - 840 | Vervanger voor 60W

Draai vast en verlicht …

De fitting van deze E27 LED lamp heeft het uiterlijk van een schroef. Hierdoor is de installatie van de lichtbron zeer eenvoudig. Je hoeft deze namelijk enkel vast te draaien in jouw armatuur. Vervolgens kun je de ruimte zonder problemen verlichten met een in dit geval 4000K - Koel Wit licht. Dit licht heeft een lichtsterkte van Lumen, maar wat wil dit eigenlijk zeggen? Over het algemeen is een lichtsterkte tot 300 Lumen perfect voor sfeerverlichting, is een licht tussen de 300 en 800 Lumen perfect voor algemene verlichting en verlichting van routine werkplekken, en is een lichtopbrengst van 800 Lumen en hoger ideaal voor werkomgevingen.

15000 uur zuinig verlichten

LED staat bekend om het zuinige energieverbruik en dat is voor deze E27 LED lamp niet anders! Zo verbruikt de lichtbron slechts 8.5W, wat vele malen minder is als de 100W conventionele lamp die het vervangt. En het is niet alleen het energieverbruik wat beter uit de test komt! Zo brandt deze E27 LED 15000 uren lang met dezelfde lichtsterkte, waar een gloeilamp gemiddeld 1000 uur meegaat en de lichtsterkte steeds verder afneemt. Bovendien is deze LED lamp niet schadelijk voor het milieu en kan deze na gebruik gerecycled worden. Klinkt goed toch!?

Passen de vorm en afmetingen in jouw armatuur?

Het Peer design van deze E27 LED lamp is één van de vele vormen die deze lichtbron kan hebben. Dat is ook precies de reden dat niet alle E27 LED’s bij jouw armatuur passen. Een globevorm is vanwege de grootte bijvoorbeeld niet geschikt voor een bureaulampje met een E27 fitting. Het is daarom altijd slim om van tevoren te kijken wat de afmetingen zijn van de lichtbron die je aanschaft! Deze E27 lamp heeft een hoogte van 113mm en een diameter van 60mm. Wil je de lichtbron ‘verbergen’ in het armatuur, dan dient de kap het armatuur hoger te zijn als de hoogte van de lamp. E27 LED filamentlampen kun je echter door het retro design ook zelf als decoratieve verlichting gebruiken.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.