03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Osram FQ 39W 66 HO G5 - 85cm

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Osram FQ 39W 66 HO G5 - 85cm

Beschrijving Osram FQ 39W 66 HO G5 - 85cm

Osram Colored T5 HO 39W 66 Green

Bij Budgetlight zorgen we er, met onze laagste prijs garantie, voor dat u nooit teveel betaalt. Daarnaast bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]

Kenmerken Osram Colored T5 HO 39W 66 Green
De Osram Colored T5 HO 39W 66 Green is een TL buis en zal zorgen voor groen licht. Dit maakt de lamp uiterst geschikt voor decoratieve doeleinden. Ook is de lamp dimbaar en beschikt de lamp over een lichtstroom van 4100 lumen.
Met een gemiddelde levensduur van 24.000 uur kunt u lange tijd gebruik maken van het groene licht. Kosten voor onderhoud en vervanging zullen niet vaak voorkomen. Daarnaast is de lamp voorzien van energielabel A.

Wanneer een TL buis aangeschaft wordt, is het belangrijk te letten op de lengte van de buis. Dit om te voorkomen dat de lamp niet in het armatuur past. Wanneer u van wattage wisselt, zal vaak ook de lengte van de buis veranderen.

Bij Budgetlight vindt u niet alleen deze groene variant. De Osram Colored T5 HO 39W 67 Blue zal decoratief blauw licht uitstralen.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.