Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Osram Parathom LED Pin GY6.35 Mat 2.4W 300lm - 827 | Vervanger voor 30W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving Osram Parathom LED Pin GY6.35 Mat 2.4W 300lm - 827 | Vervanger voor 30W

Voor de meest smalle armaturen

GY6.35 LED lampen behoren tot de meest compacte/smalle LED verlichting die er bestaat. Daarom zie je deze steeklampjes ook terug in zeer smalle armaturen, waaronder in decoratieve armaturen in de horeca. Andere voorbeelden zijn de vitrage van een museum en toonbank in een winkel of supermarkt, zodat objecten/producten voldoende zichtbaar zijn. Hoe weet je zeker dat het daadwerkelijk om een GY6.35 steeklamp gaat? Dat kan je heel eenvoudig nagaan door je huidige verlichting uit het armatuur te halen. Het kan bijvoorbeeld ook om een G9 steeklamp of een G4 steeklamp gaan, die qua uiterlijk veel op GY6.35 lijken. Tip: is je huidige steeklamp nog van halogeen? Laat deze dan eerst even afkoelen voordat je deze uit het armatuur haalt, anders kun je in het ergste geval je hand verbranden.

Let op: werkt op 12 Volt

Je hebt een transformator nodig om deze GY6.35 LED steeklamp te laten branden. Dat komt omdat dit type verlichting op 12 Volt werkt en dus niet rechtstreeks aan te sluiten is op de netstroom. Wanneer dit product eenmaal brandt, dan heb je er om meerdere redenen veel plezier van. In de eerste plaats omdat LED veel langer mee gaat! Dat bewijzen de 15000 branduren van deze LED steeklamp. En vanwege het zeer lage vermogen van 2.4 Watt ga je tot wel 90% aan energie besparen, ten opzichte van een conventionele GY6.35 halogeenlamp. Bovendien beschikt deze LED steeklamp ondanks zijn kleine formaat over een een zeer brede stralingshoek van  graden.  

Check de afmetingen

Wil je overstappen op LED GY6.35? Dat juichen wij bij Budgetlight zeker toe! Om zeker te weten dat jouw nieuwe LED lampje ook in het afmatuur past, is het goed om altijd even de afmetingen van je huidige lamp(en) te checken en die vervolgens te vergelijken met dit product.

- Hoogte: 57mm

- Diameter: 13mm

Heb je een grotere of kleinere GY6.35 lamp nodig? Geen nood! Ons GY6.35 LED assortiment bestaat uit meerdere producten in diverse afmetingen en specificaties. Ook goed om te weten is de kleurtemperatuur van dit LED lampje. En die luidt als volgt: 2700K - Zeer Warm Wit.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 75 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.