• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Osram SubstiTUBE Advanced HF Ultra Output T8 LED Buizen

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
24,81  20,42  excl. BTW incl. BTW
+ 0,08  Recupel-bijdrage
i
Onder de 25,00 € incl. BTW betaal je 6,95 € voor de verzending.

Onder de 121,00 € incl. BTW betaal je 5,95 € voor de verzending.
Onder de 20,66 € excl. BTW betaal je 5,74 € voor de verzending.

Onder de 100,00 € excl. BTW betaal je 4,91 € voor de verzending.
Direct leverbaar
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Osram SubstiTUBE Advanced HF Ultra Output T8 LED Buizen

LED verlichting brengt energie-efficiëntie naar een hoger niveau. LED TL buizen zijn geen uitzondering op die regel. Met de SubstiTUBE Advanced Ultra Output LED buizen van Osram kun jij hier ook van gaan profiteren! Door het slimme gebruik van energie, kunnen de Osram LED buizen tot wel 65% energie besparen vergeleken met conventionele TL buizen. Daarnaast hebben de Osram LED buizen een levensduur van wel 50.000 branduren, wat gaat leiden tot een reductie in vervangings- en onderhoudskosten. Verder kunnen de SubstiTUBE Advanced UO LED buizen uitstekend functioneren bij lage temperaturen en hebben ze een zeer hoge lichtopbrengst, vandaar dat ze het label “Ultra Output” mogen dragen.

Substitute Advanced
Bij de SubstiTube serie van Osram staan drie waarden centraal: Energie-efficiëntie, levensduur en productgarantie. Welk LED buizen segment je ook kiest in de Substitute serie, van budgetvriendelijke tot luxe buizen; je bent met de SubstiTube LED buizen altijd verzekerd van kwaliteit!

Ultra Output
De Osram SubstiTUBE LED buizen in deze groep dragen het label “Ultra Output”. Zo hebben ze ongeveer 20% meer lichtopbrengst vergeleken met de reguliere SubstiTUBE Advanced T8 LED buizen. Dit maakt ze perfect voor veeleisende verlichtingstaken waar een grote lichtstroom voor nodig is.

Handige informatie
De SubstiTUBE UO LED buizen in deze groep hebben een T8 formaat en een G13 fitting. Daarnaast functioneren ze met een elektronisch voorschakelapparaat (HF). Bij een elektronisch VSA heb je geen LED starter nodig om de LED buis te laten functioneren. Heb je meer advies nodig over de SubstiTUBE UO LED buizen of ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261