Vorige

Osram Dulux T (2 Pin)

Voor kwalitatief goede spaarlampen zit je bij Osram aan het juiste adres. Osram Dulux T spaarlampen zijn energiezuinige lampen die een hoge lichtkwaliteit bieden. De Dulux T lamp van Osram heeft een lange levensduur die gemiddeld tussen de 10.000 en 36.000 branduren ligt. Daarnaast bespaar je met spaarlampen veel op energiekosten in vergelijking met conventionele gloeilampen. De Osram Dulux T Plus kan alleen gebruikt worden in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat. Let daarnaast bij het kiezen van je spaarlamp erop dat je altijd dezelfde wattage als je huidige lamp kiest.

Lees meer

9 artikel(en)

9 Producten

9 artikel(en)

9 Producten

Varianten binnen de Osram Dulux T serie:

• De Osram Dulux T Plus verlichting geeft licht van een goede kwaliteit en is daarbij energiezuinig! De verlichting werkt in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat en heeft twee koperen pinnen (2P) aan de lampvoet. Daardoor is de verlichting niet onderling uitwisselbaar met lampen met vier koperen pinnen aan de lampvoet!

Osram Dulux T-E Plus lichtbronnen kunnen gedimd worden en hebben een lange levensduur van gemiddeld 20.000 branduren! Dit is dubbel zo lang als de levensduur van de Osram Dulux T Plus lampen. Het licht heeft een goede kwaliteit. Osram Dulux T-E Plus lampen hebben vier pinnen aan de lampvoet en werken met een elektronisch voorschakelapparaat.

• De Osram Dulux T-E XT lampen brengen voor de lampeigenaar de laagste kosten met zich mee. De gemiddelde lamplevensduur bedraagt maar liefst 36.000 branduren en de hoge lichtkwaliteit blijft daarbij in tact. Deze lampen kunnen voor straat- en stadsverlichting gebruikt worden! De Osram Dulux T-E XT lampen werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat en hebben vier pinnen aan de lampvoet bevestigd zitten.

• De Osram Dulux T-E HE verlichting is uiterst efficiënt (High Efficiency) en kan gedimd worden. De onderhoudskosten van de verlichting zijn laag, mede door de lange lamplevensduur van 20.000 branduren. Osram Dulux T—E HE lampen hebben een GX24q-3 fitting.

Osram Dulux T-E Constant lichtbronnen zijn geschikt ter verlichting van straten en steden. Bovendien blijft de lichtstroom van de energiezuinige verlichting zeer goed bij zowel koude als warme temperaturen! Osram Dulux T-E Constant lichtbronnen hebben vier koperen pinnen aan de lampvoet en werken net als de Dulux T-E Plus lampen op een elektronisch voorschakelapparaat.

Twijfelt u welke lamp de juiste is voor uw toepassing? Budgetlight staat graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen