Vorige

Osram Decostar

Osram Decostar halogeenlampen komen met licht van goede kwaliteit, een uitstekende kleurweergave en beschikken over een UV-filter. Door deze filter worden verlichte objecten beschermd tegen verkleuringen en tegen warmte die de lamp uitstraalt. De Osram halogeenlampen werken op 12V en hebben daarom een Osram HTM Halotronic nodig om aangesloten te worden op het stroomnetwerk. De Osram Decostar lampen zijn verkrijgbaar met een GU4 en een GU5.3 fitting. Het verschil tussen de twee ligt in de afstand tussen de pinnen (4mm en 5.3mm). De Osram GU4 en GU5.3 halogeenlampen zijn dimbaar en vrij van kwik.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

46 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

46 Producten
Osram Decostar 51 Eco
De Osram Decostar 51 Eco heeft een gemiddelde levensduur van 5.000 branduren en wordt vaak toegepast ter algemene verlichting, maar ook als verlichting van spiegels, eettafels, werkplaatsen en keukens. Daarnaast wordt de lamp vaak toegepast in restaurants, winkels en hotels.

Osram Decostar 51 Titan
De Osram Decostar 51 Titan heeft een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren. De lamp mag in open armaturen geplaatst worden en wordt vaak toegepast in restaurants, kantoren, hotels, winkels en andere openbare gebouwen waar de lampen met name dienst doen ter algemene verlichting.

Osram Decostar 35 Titan
De Osram Decostar 35 Titan heeft een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren. Door de speciale reflector neemt de warmte in de lichtstraal af tot een derde deel van de oorspronkelijke temperatuur.
De lamp mag in open armaturen geplaatst worden en wordt vaak toegepast in restaurants, kantoren, hotels, winkels en andere openbare gebouwen waar de lampen met name dienst doen ter algemene verlichting.

Osram Decostar 51 Alu
De Osram Decostar 51 Alu wordt vaak toegepast in kantoren, winkels, restaurants en hotels waar de lichtbronnen vaak dienst doen ter algemene verlichting. De decostar 51 Alu heeft een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren.

Osram Decostar 51 Cool Blue
De Osram Decostar 51 Cool Blue is een lamp met een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren. De lichtbron beschikt over een speciale reflector waardoor de warmte in de lichtstraal tot een derde deel van de originele temperatuur afneemt.
De lamp is geschikt voor gebruik in open armaturen en wordt vaak toegepast in etalages van winkels die bijvoorbeeld glaswerk of juwelen verkopen.

Osram Decostar 51s Standard
De Osram Decostar 51s Standard is een lamp met een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren. De lamp beschikt over een speciale reflector waarmee de warmte in de lichtstraal afneemt tot een derde deel van de oorspronkelijke temperatuur.
De Decostar 51s Standard wordt vaak gebruikt als schijnwerper en wordt gebruikt ter verlichting van spiegels, ingangen, keukens en werkplaatsen. Daarnaast doet de lamp prima dienst ter algemene verlichting. De lamp mag geplaatst worden in open armaturen.

Osram Decostar 35
De Osram Decostar 35 beschikt net als eerder genoemde versies over een speciale versie waarmee de warmte in de lichtstraal afneemt tot een derde deel van de oorspronkelijke temperatuur.
De lamp heeft een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren en is geschikt voor gebruik als schijnwerper en wordt vaak gebruikt ter verlichting van spiegels, ingangen, keukens en werkplaatsen. Daarnaast doet deze lichtbron prima dienst ter algemene verlichting.

Osram Decostar 51
De Osram Decostar 51 beschikt over een speciale reflector waardoor de temperatuur van de lichtstraal afneemt tot een derde van de oorspronkelijke temperatuur. De lamp heeft een gemiddelde levensduur van 2.000 of 3.000 branduren.
De Decostar 51 wordt vaak gebruikt ter algemene verlichting, maar is ook geschikt voor verlichting van spiegels, werkplaatsen en keukens. De lamp wordt regelmatig toegepast in restaurants, winkels en hotels.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen