Vorige

Osram Halostar

Osram Halostar lichtbronnen hebben kleine, compacte afmetingen en mogen geplaatst worden in open armaturen. Osram Halostar beschikt over een UV-filter waardoor objecten beschermd worden tegen warmte en verkleuring. Daarnaast hebben lampen binnen deze categorie een uitstekende kleurweergave-index. Ook zijn de lampen dimbaar. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Halostar lichtbronnen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 146 in totaal

146 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 146 in totaal

146 Producten
Osram Halostar Eco
De Osram Halostar Eco heeft in vergelijking met standaardlampen een hoge verlichtingsefficiëntie. Daarnaast is de lamp vrij van kwik en beschikt de lamp over een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren.
De lamp wordt vaak toegepast in winkels, kantoren, restaurants, openbare gebouwen en doen uitstekend dienst ter ingangs-, keuken-, lees- en algemene verlichting.

Osram Halostar Starlite
De Osram Halostar Starlite is totaal vrij van kwik en heeft een gemiddelde levensduur van 4.000 branduren. De lamp wordt vaak toegepast in hotels, restaurants, kantoren en winkels ter accent-, lees-, ingangs- of algemene verlichting. Daarnaast is de Osram Halostar Starlite ook geschikt voor verlichting van tuinen.

Osram Halostar Standaard
De Osram Halostar Standaard is vrij van kwik en heeft een gemiddelde levensduur van 2.000 branduren. De lamp wordt vaak gebruikt voor verlichting van spiegels, ingangen, keukens, maar ook voor gebruik tijdens lezen en voor de algemene verlichting. Toepassingen vindt u in hotels, winkels, kantoren en andere openbare gebouwen.

Heeft u vragen over welke lamp de juiste is voor uw toepassing? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Budgetlight staat u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen