Vorige

Osram HQI-T

De Osram Powerstar HQI-T gasontladingslampen zijn verkrijgbaar in zeer grote vermogens die oplopen tot wel 2000W. Dit maakt de HQI-T lamp uitermate geschikt als verlichting voor bijvoorbeeld fabrieken en vliegvelden. De lampen kunnen niet gedimd worden maar zijn bijzonder efficiënt. Bovendien zijn gasontladingslampen uit de Powerstar HQI-T serie uitgerust met een E40 fitting. Dit schroefsysteem maakt installatie van deze gasontladingslamp zeer eenvoudig. Daarnaast zijn er HQI-T gasontladingslampen van Osram beschikbaar met een G12 fitting. Deze steeklamp is relatief compact en moeten geplaatst worden in gesloten armaturen.

Lees meer

13 artikel(en)

13 Producten

13 artikel(en)

13 Producten

De Osram Powerstar HQI-T lampen zitten door de toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegengegaan.

Alle lampen uit de Osram Powerstar HQI-T serie beschikken over een lange gemiddelde levensduur van maar liefst 9.000 branduren. Dit zorgt ervoor dat de gasontladingslampen minder vaak vervangen hoeven te worden en dat is niet alleen gunstig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; er is minder lampafval en er hoeven minder onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

Toepassingen voor de lampen zijn te vinden bij sporthallen, fabrieken en industriële installaties, ook doen de Osram Powerstar HQI-T lampen uitstekend dienst ter verlichting op bijvoorbeeld vliegvelden, opstelterreinen en havens.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen