Vorige

Osram HQI-TS

De Osram Powerstar HQI-TS lampen geven een homogene lichtverdeling en zijn uiterst efficiënt. De lampen kunnen niet gedimd worden maar beschikken over een uitstekende kleurweergave van 90Ra waardoor de verlichte voorwerpen een natuurlijke indruk maken. Bovendien is een warme herontsteking van de lampen mogelijk.
Lees meer

16 artikel(en)

16 Producten

16 artikel(en)

16 Producten

Alle lampen uit de Powerstar HQI-TS hebben een lange gemiddelde levensduur van maar liefst 12.000 branduren. Doordat de lampen lang meegaan hoeven ze minder vaak vervangen te worden en dit is op de lange termijn niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; er is minder lampafval en er worden minder onderhouds- en vervangingskosten gemaakt.

De Osram Powerstar HQI-TS lampen zitten door de toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegengegaan.

Toepassingen voor de Osram Powerstar HQI-TS lampen zijn zowel binnen als buiten te vinden. De lampen lenen zich prima ter verlichting van wandelpaden, tuinen en parken maar ook ter verlichting van bijvoorbeeld monumenten en gevels van gebouwen. Verder doen de Osram Powerstar HQI-TS uitstekend dienst in foyers, ontvangstruimtes, sporthallen en bij tentoonstellingen.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen