Vorige

Osram HQL

Osram HQL lampen zijn energiezuinige gasontladingslampen en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De lampen beschikken allemaal over een UV-filter waardoor de verlichte objecten beschermd worden van verkleuring. Osram Powerstar HQL lampen hebben een gemiddelde levensduur die tussen de 6.000 en de 12.000 branduren ligt. Hierdoor hoeft de gasontladingslamp niet vaak vervangen te worden. Dit zorgt niet alleen voor minder vervangingskosten, maar ook voor het milieu aangezien er minder lampafval ontstaat. Osram Powerstar HQL lampen worden voornamelijk gebruikt in foyers, sporthallen, fabrieken, musea en winkels.

Lees meer

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste lamp? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0543-534822 of via mailadres [email protected]

Osram Powerstar HQI-R, HQI-E-P en HQI-E

• De Osram Powerstar HQI-R lichtbronnen zijn geschikt voor systemen met kleine afmetingen en een zeer hoge efficiënt. De levensduur bedraagt 9.000 branduren en de lampen kunnen eenvoudig vervangen worden. De thermische belasting op lichtgeleidingsystemen is zeer laag.
• De Osram Powerstar HQI-E-P lichtbronnen zijn bij open armaturen gemakkelijk te installeren en weer te de-installeren bij vervanging. De efficiëntie is zeer hoog en de lampen kunnen niet gedimd worden.
• De Osram Powerstar HQI-E lampen zijn niet dimbaar maar kunnen door de E27 of E40 lamphouder eenvoudig geïnstalleerd of vervangen worden. Gemiddeld bedraagt de levensduur 9.000 branduren. De lampen zijn in zowel heldere als matte uitvoeringen verkrijgbaar.

Osram Powerstar HQI-T

• De Osram Powerstar HQI-T lampen zijn geschikt voor gebruik op havenfaciliteiten, bij sporthallen of vliegvelden. De mate van efficiëntie ligt hoog en door de E40 lampvoet gaat installeren gemakkelijk.
• De Osram Powerstar HQI-T G12 verlichting is uitgerust met een G12 lampvoet en beschikt over een goede kleurweergave. De gemiddelde levensduur bedraagt 9.000 branduren.
• De Osram Powerstar HQI-TS lampen zorgen voor een mooie homogene lichtverdeling en maken een warme herontsteking mogelijk. Het licht kan niet gedimd worden. Onder deze groep vallen de Osram Powerstar HQI-TS, Osram Powerstar HQI-TS Short-Arc (korte boog) en Osram Powerstar Excellence varianten.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen