Vorige

Osram Lumilux T5

Osram Lumilux T5 lichtbronnen zijn T5 TL lampen met een diameter van 16 mm. De TL lampen zijn van hoge kwaliteit en zijn daarbij altijd dimbaar. Lumilux T5 buizen zijn energiezuiniger dan T8 lampen en het grootste deel van de TL buizen binnen deze categorie gaat gemiddeld 24.000 branduren mee. Let bij de aanschaf van een T5 buis op dat u het goede wattage kiest. Het wattage van de lamp hangt samen met de lengte van de buis. Over het algemeen geldt hoe hoger het wattage, hoe langer de TL lamp. Een ander wattage zal dus niet in het bestaande armatuur passen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 76 in totaal

76 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 76 in totaal

76 Producten
Let bij de aanschaf van een T5 buis op dat u het goede wattage kiest. Het wattage van de lamp hangt samen met de lengte van de buis. Over het algemeen geldt hoe hoger het wattage, hoe langer de lamp. Een ander wattage zal dus niet in het bestaande armatuur passen.

Osram Lumilux T5 HE varianten

De Osram Lumilux T5 HE lichtbronnen zijn uiterst efficiënt (High Efficiency).

• De Osram Lumilux T5 HE lampen zijn zeer rendabel en zorgen voor mooie natuurlijke kleuren. De lampen zijn de helft kleiner dan vergelijkbare T8 lampen en maar liefst 20% zuiniger! Het licht is dimbaar. Osram Lumilux T5 HE lampen werken op elektronische voorschakelapparaten.
• De Osram Lumilux T5 HE ES verlichting verbruikt nog eens 10% minder energie dan conventionele Osram Lumilux T5 HE verlichting en verdient zichzelf in minder dan een jaar terug. De verlichting is dimbaar en de lichtkracht is hoog. De lampen werken op een elektronisch voorschakelapparaat.

Osram Lumilux T5 HO varianten

Osram Lumilux T5 HO lampen hebben een hoge lichtstroom (High Output) en een uitstekend lumenbehoud. De lampen werken op elektronische voorschakelapparaten.

• De Osram Lumilux T5 HO verlichting beschikt over een uitstekende lichtstroom en kan gedimd worden. De lampen zijn de helft kleiner dan vergelijkbare T8 verlichting en 20% zuiniger! Het lumenbehoud is hoog en de kleuren worden zo natuurlijk mogelijk weergegeven.
Osram Lumilux T5 HO ES lichtbronnen zorgen voor nog 10% extra energiebesparingen ten opzichte van overige T5 HO lampen en zijn uiterst rendabel. De lampen verdienen zichzelf binnen een jaar terug en uiteraard is de lichtstroom hoog.
• De Osram Lumilux T5 HO Constant lampen zorgen bij zowel hoge als lage temperaturen voor een constant hoge lichtstroom en voldoen daarom aan extra temperatuurvereisten. De lampen hebben uiteraard een zeer hoge lichtkracht.
Osram Lumilux T5 HO XT lampen leveren de lampeigenaar maar weinig kosten op. De gemiddelde levensduur bedraagt maar liefst 45.000 branduren en de lampen zijn geschikt voor de industrie en voor plaatsing in tunnels.
• De Osram Lumilux De Luxe T5 HO lichtbronnen zorgen voor dé perfecte kleuregalisatie! Kleuren worden natuurlijk weergegeven en ook dit lamplicht kan net zoals de andere Osram Lumilux T5 verlichting gedimd worden.

Overige varianten

• De Osram Lumilux T5 FC verlichting zijn cirkelvorming en zorgen zo voor een mooie gelijkmatige lichtverdeling. De lamp heeft een enkel insteekvoetje. Deze lampen kunnen geheel naar wens gedimd worden.
Osram Lumilux T5 korte uitvoeringen hebben zoals de naam kenbaar maakt zeer compacte en slanke afmetingen. Hierdoor ontstaat er een ruime ontwerpvrijheid waardoor de lampen zeer goed als decoratieve verlichting kunnen fungeren. Het licht van deze lampen kan ook gedimd worden.

Osram Lumilux T5 speciale uitvoeringen

Onder de Osram Lumilux T5 speciale uitvoeringen vallen weer verschillende lampseries:

• De Osram Colored T5 HE lampen zijn leverbaar in de kleuren groen, blauw en rood en dienen daarom uitstekend ter decoratieve verlichting! Ook dit decoratieve licht kan gedimd worden en de gemiddelde lamplevensduur bedraagt 24.000 branduren. De efficiëntie van de lampen is zeer hoog.
• De Osram Colored T5 HO lichtbronnen kennen dezelfde kenmerken als Osram Colored T5 HE lampen maar hebben in plaats van een hoge efficiëntie een hoge lichtopbrengst. Ook deze lichtbronnen zijn geschikt ter decoratieve verlichting.
• Osram Natura T5 lichtbronnen lenen zich uitstekend ter verlichting van etenswaren. De verlichting kan in zowel open als gesloten armaturen gebruikt worden. Toepassingen zijn te vinden in bakkerijen, slagerijen, vleesbewerkingsinstallaties en supermarkten.
• De Osram Lumilux Chip Control lampen T5 worden gebruikt in microchips productiefabrieken waar UV en blauwe componenten in het licht zo veel mogelijk vermeden moeten worden. De levensduur van de hoes is even lang als de levensduur van de lamp: 42.000 branduren gemiddeld. U moet vanwege de kunststof hoes wel rekening houden met een aantal veiligheidsinstructies: de lampen kunnen alleen werken in een temperatuurbereik van -10 tot 80 graden. De maximale opslaglevensduur van 5 jaar wordt bereikt wanneer de lampen opgeslagen worden bij een temperatuur van 0 tot 30 graden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen