Vorige

Osram Lumilux T8

De Osram Lumilux T8 buizen zijn bijna allemaal dimbaar en beschikken over een goede kleurweergave. Hierdoor worden kleuren realistisch maar mooi weergegeven! De gemiddelde levensduur van deze TL buizen ligt tussen de 13.000 en de 90.000 branduren, afhankelijk van de specifieke TL buis. Osram Lumilux T8 TL buizen hebben een diameter van 26 mm. De lengte van de buis is over het algemeen afhankelijk van het wattage en andersom. Let dus bij de aanschaf op of de TL lampen wel degelijk in het gewenste armatuur passen. Op zoek naar een energiezuinige versie van de Osram T8 TL lampen? Bekijk onze LED TL verlichting!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

87 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

87 Producten

Variaties binnen de Osram Lumilux T8 serie

• De originele Osram Lumilux T8 lampen werken zeer efficiënt en hebben daarom een zeer hoge rendabiliteit! Het lumenbehoud is zeer hoog en het licht van uitstekende kwaliteit kan gedimd worden.
Osram Lumilux De Luxe T8 lichtbronnen zorgen voor een uitstekende kleurweergave en een hoge lichtstroom. De kleuren belicht door de lampen worden zo natuurlijk mogelijk weergegeven en het licht is dimbaar. De gemiddelde levensduur is 16.000 branduren.
• De Osram Lumilux T8 ES lampen zijn uitstekende vervangers voor lampen in bestaande conventionele voorschakelapparaten. Vervanging gaat namelijk eenvoudig en zorgt voor energiebesparing! De Osram Lumilux T8 ES lampen verdienen zichzelf binnen een jaar terug.
• Onder de Osram Lumilux T8 speciale uitvoeringen vallen weer verschillende soorten lampen. Een overzicht hiervan vindt u wanneer u op de pagina van de speciale uitvoeringen naar beneden scrolt.

U-Shaped lichtbronnen:
Osram U-shaped T8 lampen zijn zeer economisch en hebben twee insteekvoetjes. De lichtstroom is hoog en het licht van een uitstekende kwaliteit. De verlichting kan op zowel c-vsa’s als e-vsa’s gebruikt worden en wordt toegepast in de industrie en als straat- en stadsverlichting.
• De Osram Shortend U-shaped T8 lichtbronnen zorgen voor een verkorte versie van de Osram U-shaped T8 lampen met een verbruik van 36 watt.

Lage kosten en uiterst lange levensduur:
• De Osram Lumilux XT T8 verlichting zorgt voor zeer lage kosten voor de lampeigenaar. Dit komt onder meer door de gemiddelde lamplevensduur van 42.000 branduren. Dit is maar liefst 2,3 keer langer dan de levensduur van conventionele Lumilux verlichting! Het licht is dimbaar.
• De Osram Lumilux XXT T8 lampen zijn als het ware de overtreffende trap van de Osram Lumilux XT T8 lampen aangezien ze een gemiddelde levensduur van 75.000 branduren hebben! Dit is 4,1 keer langer dan de levensduur van conventionele Lumilux lampen en hierdoor nemen de kosten voor de lampeigenaar nog verder af!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen