Vorige

Philips

Philips is een van de grootste lamp ontwikkelaars ter wereld. Gedurende een tijd van meer dan 100 jaar heeft Philips veel ontwikkelingen op het gebied van verlichting meegemaakt. Hierbij omarmen zij verschillende nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld LED verlichting en Philips LED is dan ook van een enorm hoogwaardige kwaliteit. Philips’ expertise over lampen zorgt er daarnaast voor dat ze producten van hoogwaardige kwaliteit blijven produceren. Ons Philips assortiment is zeer divers: van LED lampen tot spaarlampen, Philips LED TL lampen en TL lampen tot Gasontladingslampen, Budgetlight biedt Philips verlichting aan voor de beste prijzen!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 1359 in totaal

1359 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 1359 in totaal

1359 Producten

Philips Lampen bij Budgetlight

In onze webshop bieden wij u verschillende soorten Philips lampen en toebehoren waardoor u gemakkelijk en snel precies de lamp, en eventueel het toebehoren, vindt waarnaar u opzoek bent. Daarnaast maken wij gebruik van staffelprijzen op alle producten, met uitzondering van starters. Hoe meer u koopt van een bepaald product, hoe minder u per product betaalt.

Waarom kiezen voor Philips Lampen?

Philips begon in 1891 als gloeilampenfabriek. Met meer dan 110 jaar ervaring heeft Philips inmiddels meerdere soorten lampen in het assortiment en is het bedrijf continu bezig met het innoveren van lichtbronnen. Door continu met innovatie bezig te zijn zorgt Philips ervoor dat de lichtbronnen over een goede kwaliteit beschikken.

Philips verlichting

Bij ons vindt u een ruim assortiment Philips lampen. Voor iedere wens is er een geschikte verlichtingsbron te vinden. In ons assortiment vindt u:

Door onze jarenlange ervaring en uitgedachte inkoop vindt u Philips lampen bij Budgetlight altijd voor gegarandeerd de laagste prijs. De prijzen in de webshop zijn aangegeven exclusief BTW.

Een lichtbron vervangen

Wanneer u een lichtbron gaat vervangen is het handig om de oude lamp bij de hand te hebben. Hierop staan vaak kenmerken van de lamp. Hierdoor kunt u gemakkelijker vinden wat u zoekt. Waar u op moet letten is dat u altijd een lichtbron met dezelfde lampvoet nodig heeft. Wanneer de nieuwe lichtbron een andere lampvoet heeft, zal deze niet in het armatuur passen.

Zoekt u een vervanger voor een TL-buis? Dan dient u er rekening mee te houden dat u altijd een lamp met hetzelfde wattage als de oude lamp moet bestellen. Het wattage van de lamp bepaalt de lengte van de buis. Een lamp met een ander wattage zal dus een andere lengte hebben en niet in het armatuur passen.

Twijfelt u over de lampkeuze? Wij staan graag voor u klaar. Ook wanneer u andere vragen of opmerkingen heeft. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]

Philips lampen bestellen bij Budgetlight
Bestellen bij Budgetlight gaat gemakkelijk en snel. Wanneer u de geschikte lichtbron en/of het geschikte toebehoren heeft gevonden, heeft u het product binnen een paar klikken besteld. De bestelling komt bij ons binnen en wij gaan er direct mee aan de slag. De producten worden zo snel mogelijk verzonden. De bestelling wordt ver
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen