• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Philips CoreLine LED Downlight DN130B | DALI Dimbaar

Philips CoreLine LED Downlight DN130B | DALI Dimbaar
Wattage

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage
116,39  96,18  excl. BTW incl. BTW
+ 0,01  Recupel-bijdrage
i
Onder de 25,00 € incl. BTW betaal je 6,95 € voor de verzending.

Onder de 121,00 € incl. BTW betaal je 5,95 € voor de verzending.
Onder de 20,66 € excl. BTW betaal je 5,74 € voor de verzending.

Onder de 100,00 € excl. BTW betaal je 4,91 € voor de verzending.
Direct leverbaar
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN130B | DALI Dimbaar

Lichtbronnen van Philips zijn de optimale combinatie tussen efficiëntie en modern design. De Philips CoreLine DN130B LED downlights zijn geen uitzondering. Deze LED downlight is een energiezuinige vervanger van conventionele inbouwarmaturen van 2x18W en 2x26W. Omdat de Philips LED Downlights veel minder verbruiken (11W of 22W), kun je met de lichtbronnen in deze groep tot wel 69% energie besparen! Daarnaast zul je er lang plezier van hebben vanwege de zeer lange levensduur van 50.000 uur. De Philips DN130B downlight kan gebruikt worden in kantooromgevingen, scholen en zelfs traphallen.

Design
De Philips CoreLine LED Downlight is verkrijgbaar in een witte uitvoering. Daarnaast biedt de smalle sierrand rondom het inbouwarmatuur een stijlvolle afwerking. Zo lopen stijl en efficiëntie hand in hand bij de DN130B Philips Downlight! Verder zijn twee van de drie LED downlights in deze groep berust met een IP waarde van IP44. Dit betekent dat ze beschermd zijn tegen vocht en stof waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik.

DALI Dimbaar
DALI is een internationale standaard van communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt bedienen. De voordelen van dimmen met een DALI systeem, is dat het nóg efficiënter is dan reguliere LED Downlights. Daarnaast is het met DALI makkelijker om individuele lichtbronnen in een groter systeem te controleren en in te stellen naar individuele smaak.

Ben je geïnteresseerd geworden in de Philips CoreLine LED Downlight DN130B en wil je een offerte met meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons; wij kunnen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261