• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 7 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Philips CoreLine LED Downlight DN135B

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN135B

Lichtbronnen van Philips zijn de optimale combinatie tussen efficiëntie en modern design. De Philips CoreLine DN135B LED downlights zijn geen uitzondering. Deze LED downlight is een energiezuinige vervanger van conventionele inbouwarmaturen van 2x18W en 2x26W. Omdat de Philips LED Downlights veel minder verbruiken (13W of 28W), kun je met de lichtbronnen in deze groep tot wel 64% energie besparen! Daarnaast zul je er lang plezier van hebben vanwege de zeer lange levensduur van 50.000 uur. De Philips DN135B downlight kan gebruikt worden in kantooromgevingen, scholen en zelfs traphallen.

Design
De Philips CoreLine LED Downlight is verkrijgbaar in een witte uitvoering. Door het smalle design van de Philips CoreLine Downlight, is deze zeer eenvoudig installeerbaar in bijvoorbeeld systeemplafonds met smalle inbouwhoogtes. Daarnaast biedt de smalle sierrand rondom het inbouwarmatuur een stijlvolle afwerking. Zo lopen stijl en efficiëntie hand in hand bij de DN135B Philips Downlight! Verder is de Philips Coreline LED Downlight DN135B verkrijgbaar in een warm witte (3000K) en een koel witte (4000K) kleurtemperatuur.

Ben je geïnteresseerd geworden in de Philips CoreLine LED Downlight DN135B en wil je een offerte met meerdere hoeveelheden? Neem contact op met ons; wij kunnen je verder helpen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261