Vorige

Philips CoreLine LED Downlight DN145B

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN145B

Gedurende de afgelopen eeuw heeft Philips zich ontwikkeld als een van de grootste lamp producenten ter wereld. In deze tijd hebben ze veel ontwikkelingen op het gebied van verlichting meegemaakt en omarmd. Nieuwe technologieën zoals LED zijn tegenwoordig ook geïntegreerd in hun verlichting en Philips LED verlichting zoals LED Downlights is dan ook van hoogwaardige kwaliteit.

Met Philips LED downlights ben je verzekerd van hoge kwaliteit. De Philips CoreLine LED Downlight DN145B is de perfecte efficiënte vervanger voor conventionele armaturen. Deze Philips LED downlight kan zonder moeite geïnstalleerd worden in standaard systeem-, stucco- en gipsplafonds. Door de stijlvolle afwerking zal het daarnaast naadloos integreren met je plafond.

LED integratie in de Philips LED Downlight
De Philips LED downlight is geïntegreerd met LED technologie, wat enkele voordelen met zich meebrengt. Zo verbruik je veel minder energie met de Philips LED downlights dan met conventionele downlights. Waar conventionele verlichting W verbruiken, hoeft deze Philips LED downlight maar W te gebruiken. Een groot verschil dus! Daarnaast heeft deze LED downlight van Philips een lange levensduur van uur en draagt het, doordat het zo’n zuinige lichtbron is, een energielabel van A.

Belangrijk om te weten:
De Philips LED Downlight heeft een diameter van mm, een zaagmaat van mm en een inbouwdiepte van mm. Hieronder staat nog andere handige info over de Philips LED Downlight:

  • Welke kleur is de Philips LED downlight? .
  • Bevat deze LED downlight een lamp? .
  • Deze LED downlight heeft een lichtkleur van .
  • Budgetlight biedt een garantie van .
Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen