Vorige

Philips CorePro LED PL-C | 4-Pin

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips CorePro LED PL-C | 4-Pin

De Philips CorePro LED PL-C 4-pin lampen zijn directe vervangers voor conventionele PL-C spaarlampen. Hoewel conventionele spaarlampen al efficiënter zijn dan bijvoorbeeld gloeilampen en halogeenlampen, bespaar je nóg meer met de LED PL-C. Zo kun je met de Philips CorePro LED-PL-C lampen tot wel 65% besparen vergeleken met zijn conventionele tegenhanger! Doordat deze 4-pin LED lampen zo efficiënt omgaan met energie, hebben de LED PL-C spaarlampen in deze groep energielabel A en A+. Daarnaast gaan sommigen tot wel 50.000 branduren mee, waardoor je lang plezier zult hebben van de CorePro LED PL-C!

4-Pin
De Philips CorePro LED PL-C lampen in deze groep hebben een 4-pin fitting. Deze werken alleen met een elektronische voorschakelapparaat zonder starter (HF).

CorePro serie
De CorePro serie van Philips combineert de voordelen van LED technologie met de jarenlange expertise van Philips en de kracht van conventionele designs. LED lampen uit de CorePro serie zijn zeer geschikt als algemene verlichting voor een variatie aan verschillende plekken zoals Horecagelegenheden, musea en winkels.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen