Menu
Categorieën
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 |
Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 |
49,38  40,80  excl. BTW incl. BTW
Please wait, adding to cart...

Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 |

49,38  40,80  excl. BTW incl. BTW
+ 0,01  Recupel-bijdrage
18 december op voorraad.

Gratis verzending vanaf 121 € incl. BTW100 € excl. BTW

Alternatief Wil je niet wachten? Bekijk alternatief
Volumekorting
Meer dan 6 Extra korting
3 stuks 48,39  39,98  excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
2 stuks 48,88  40,39  excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting

Specificaties Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 |

Beschrijving Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 |

Topkwaliteit van Philips

Philips staat internationaal al jarenlang bekend als topmerk op het gebied van LED verlichting. Op het moment dat LED verlichting zijn intrede deed, was Philips direct één van de voorlopers op het gebied van innovatie en technologie. En dat is vandaag de dag nog steeds zo. Met dit Philips LED paneel Ledinaire RC065B van 60x60cm is Philips er opnieuw in geslaagd om een product van topkwaliteit op de markt te brengen.

Efficiënt en zuinig 

De LED panelen uit de Ledinaire serie van Philips staan onder andere bekend om hun zuinigheid, hoge efficiëntie en fraaie design. Er is door de ontwerpers gekozen voor een stalen behuizing en een optische afdekking van polystyreen. Deze materiaalkeuzes zorgen ervoor dat iedere gebruiker vele jaren verzekerd is van een zeer betrouwbaar LED paneel, dat nauwelijks vermogen verliest. Mocht er onverwacht toch iets kapot gaan, dan kun je de eerste drie jaar na aankoop rekenen op een Budgetlight all-in garantie.

Energiebesparing van tenminste 50%

Wanneer we puur naar het vermogen van dit Philips Ledinaire LED paneel kijken en dat vergelijken met een conventioneel TL armatuur, dan kan er meer dan de helft aan energiekosten worden bespaard. Zelf verbruikt dit LED product van Philips namelijk slechts 34 Watt, terwijl het armaturen van 4x18 Watt (72 Watt in totaal) vervangt. Wederom een mooi voorbeeld dus dat LED verlichting een uitstekende investering is, wat zichzelf al snel weer terugverdient. 

Effectieve verdeling van het licht

Qua lichtopbrengst zit je ook meer dan goed met dit witte Philips LED paneel. Die bedraagt namelijk 3400 lumen. In het LED paneel zelf wordt deze hoeveelheid licht geleidelijk verdeeld over het gehele oppervlak. Dit zorgt niet alleen voor een diffuus licht, maar ook dat de ruimte waar het LED paneel komt te hangen zeer effectief en met een brede gradenbundel (90) wordt verlicht. Bovendien gaat dit Philips LED product ruim 50.000 branduren mee. In een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week) betekent dat een levensduur van zo’n 20 jaar! 

UGR<19 - voor scholen en kantoren

Dit Philips LED paneel is uitgerust met een UGR<19 waarde. En dat betekent goed nieuws voor alle kantoren en scholen! Volgens de zogeheten EN 12464-1 normering dienen LED panelen in kantoren en scholen immers te voldoen aan minimale eisen en dienen ze een UGR<19 waarde te bezitten. Dit betekent dat de verblindingswaarde zeer laag is. Dus wanneer een werknemer of een leerling per ongeluk in het licht van het LED paneel kijkt, veroorzaakt dat geen hinder aan de ogen of kan het hoofdpijn veroorzaken

4000 Kelvin - koel wit licht

4000 Kelvin is een lichtkleur die in de praktijk koel wit licht uitstraalt. Kenmerkend aan deze kleurtemperatuur is de frisse tint, zonder dat het licht kil wordt. LED panelen van 4000K bevorderen de focus en concentratie. Daarnaast hebben ze een positieve invloed hebben op het dag en nacht ritme. Voorbeelden qua toepassingsgebied zijn algemene ruimtes op scholen en kantoren, kapsalons, schoonheidssalons, keukens en showrooms.

Snelle en eenvoudige installatie

Het installeren van dit Philips LED paneel is een fluitje van een cent. Aansluiten gebeurt via de handige aansluitunit (2-polig). Verder is de driver intern al ingebouwd, dus deze hoef je niet los aan te schaffen. Het paneel is zo ontworpen dat het naadloos aansluit in ieder systeemplafond van 60x60cm.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.