Menu
Categorieën
03 808 6261 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Philips LEDbulb B22 A60 6W 827 Helder (MASTER) | DimTone Dimbaar - Vervangt 40W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 6261

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Philips LEDbulb B22 A60 6W 827 Helder (MASTER) | DimTone Dimbaar - Vervangt 40W

Beschrijving Philips LEDbulb B22 A60 6W 827 Helder (MASTER) | DimTone Dimbaar - Vervangt 40W

De Philips LEDbulb B22 A60 6W 827 Helder (MASTER) | DimTone Dimbaar - Vervangt 40W is een energiezuinige LED vervanger van conventionele verlichting met een Bajonet fitting (B22). Doordat deze Philips DimTone B22 lamp berust is met LED technologie, heeft het een aantal voordelen. Wanneer je je conventionele verlichting 1 op 1 wilt vervangen, wil je vaak dezelfde lichtintensiteit verkrijgen. Met deze Bajonet LED lamp van Philips is dat mogelijk, maar voor een veel lager energie verbruik. Zo verbruikt deze B22 LED lamp maar 6W om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen als de conventionele verlichting die hier 40W voor moet gebruiken. Dit verschil ga je dan ook zeker merken! Daarnaast gaat deze LED lamp 25000 uur mee.

Kleur en lichtopbrengst.
Deze Philips DimTone lamp heeft een kleurtemperatuur van 2200K - 2700K Dim To Warm. Daarnaast kan de lamp een kleurweergave realiseren van 80-89 - Goede kleurweergave Ra. Ook heeft deze Philips DimTone een lichtopbrengst van 470 Lumen. Wanneer je een directe vervanger wilt voor je conventionele verlichting is het altijd handig om de Lumen per watt verhouding te bekijken. Deze B22 LED lamp heeft een Lumen/Watt verhouding van 78 Lm/W.

Garantie
Budgetlight biedt voor de Philips DimTone lamp een garantie van 3 jaar. Ben je van plan meerdere hoeveelheden aan te schaffen? Een volledig gevulde doos bestaat uit 10 stuks.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.