Vorige

Philips MHN/W Metaal Halogeenlampen

Philips MHN/W Metaal Halogeenlampen zijn gasontladingslampen van hoge kwaliteit. Deze kwarts gasontladingslamp staat onder hoge druk en bevat een mix van kwik en metaalhalide gassen. Alle MHN gasontladingslampen van Philips komen met een UV filter die gezondheidsrisico's bij mensen en verkleuring bij verlichte objecten tegengaat. Daarnaast bevatten alle Philips MHN lampen in deze categorie lampvoeten aan beide uiteinden van de lamp. Deze gasontladingslampen zijn zeer geschikt als accentverlichting of als algemene verlichting in downlighters. Verder kunnen ze alleen gebruikt worden in gesloten armaturen.

Lees meer

13 artikel(en)

13 Producten

13 artikel(en)

13 Producten

Waar kunt u de CDM-TD en MHN lampen gebruiken?

Deze lampen mogen alleen in gesloten armaturen gebruikt worden, ook tijdens het testen van de lamp! Het armatuur moet geschikt zijn om hete onderdelen te kunnen dragen indien de lamp breekt. Wees voorzichtig met een gebroken lamp, de lamp bevat kwik en andere chemicaliën.

  • Binnen: Kan gebruikt worden voor zowel algemene als accentverlichting in winkels en winkelcentra. De lamp kan gebruikt worden als downlighter en uplighter.
  • Buiten: De lamp is geschikt om monumenten en billboards te verlichten. Geschikt als "breedstraler".
     

Hoe vervangt u een gasontladingslamp?

De lamp wordt zeer heet, gebruik daarom een doek of laat de lamp minimaal 20 minuten afkoelen. Bovendien kan het vet op uw vingers de levensduur van de lamp verkorten. 
 

Vervanger voor de MHN-TD lamp

De MHN-TD lampen maken gebruik van een verouderde technologie en Philips gaat dit product uit het assortiment halen. Philips maakte een efficiëntere lamp: de Philips CDM-TD lamp. De kleurweergave is veel beter en hebben een langere levensduur. U kunt de MHN-TD lampen vervangen voor de volgende modellen:

Philips MHN-TD 70W 730 RX7s = Philips CDM-TD 70W 830 RX7s
Philips MHN-TD 70W 842 RX7s = Philips CDM-TD 70W 942 RX7s
Philips MHN-TD 150W 730 RX7s = Philips CDM-TD 150W 830 RX7s
Philips MHN-TD 150W 842 RX7s = Philips CDM-TD 150W 942 RX7s 

Voor de MHN-TD 250W lamp is geen CDM-TD vervanger.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen