Vorige

Philips MHN/W Metaal Halogeenlampen

Een Philips MHN-TD lamp is een compacte gasontladingslamp met een diameter van 27.5mm en heeft een FC2 lampvoet. Deze kwarts gasontladingslamp staan onder hoge druk en bevatten een mix van kwik en metaalhalide. De CDM-TD lamp heeft een RX7S lampvoet.
Lees meer

13 artikel(en)

13 Producten

13 artikel(en)

13 Producten

Waar kunt u de CDM-TD en MHN lampen gebruiken?

Deze lampen mogen alleen in gesloten armaturen gebruikt worden, ook tijdens het testen van de lamp! Het armatuur moet geschikt zijn om hete onderdelen te kunnen dragen indien de lamp breekt. Wees voorzichtig met een gebroken lamp, de lamp bevat kwik en andere chemicaliën.

  • Binnen: Kan gebruikt worden voor zowel algemene als accentverlichting in winkels en winkelcentra. De lamp kan gebruikt worden als downlighter en uplighter.
  • Buiten: De lamp is geschikt om monumenten en billboards te verlichten. Geschikt als "breedstraler".
     

Hoe vervangt u een gasontladingslamp?

De lamp wordt zeer heet, gebruik daarom een doek of laat de lamp minimaal 20 minuten afkoelen. Bovendien kan het vet op uw vingers de levensduur van de lamp verkorten. 
 

Vervanger voor de MHN-TD lamp

De MHN-TD lampen maken gebruik van een verouderde technologie en Philips gaat dit product uit het assortiment halen. Philips maakte een efficiëntere lamp: de Philips CDM-TD lamp. De kleurweergave is veel beter en hebben een langere levensduur. U kunt de MHN-TD lampen vervangen voor de volgende modellen:

Philips MHN-TD 70W 730 RX7s = Philips CDM-TD 70W 830 RX7s
Philips MHN-TD 70W 842 RX7s = Philips CDM-TD 70W 942 RX7s
Philips MHN-TD 150W 730 RX7s = Philips CDM-TD 150W 830 RX7s
Philips MHN-TD 150W 842 RX7s = Philips CDM-TD 150W 942 RX7s 

Voor de MHN-TD 250W lamp is geen CDM-TD vervanger.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen