Vorige

Philips Gasontladingslampen

Philips gasontladingslampen zijn lampen die licht voortbrengen uit een aantal gassen en elektrische stroom. De gasontladingslampen van Philips zullen ervoor zorgen dat u een goede lichtbron heeft. Bij Budgetlight vindt u verschillende Philips gasontladingslampen.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

74 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

74 Producten

Gasontladingslampen verkrijgen licht door een combinatie van een aantal gassen en elektrische stroom. Door elektrische stroom door het gas te sturen ontstaat het licht. De druk in een gasontladingslamp ligt tussen de 1 en 10 bar. Dit soort lampen kan niet gedimd worden.

Een gasontladingslamp creëert meer licht dan een halogeenlamp. Daarbij komt dat een gasontladingslamp vaak tien keer zo lang brandt als een standaard gloeilamp. Een gasontladingslamp brandt namelijk gemiddeld rond de 10.000 uur, terwijl een standaard gloeilamp gemiddeld 1.000 branduren heeft.

Bij gasontladingslampen moet gelet worden op het feit dat de lampen niet direct op een accu of lichtnet kan worden aangesloten. De lamp heeft een hoge spanning nodig voor deze ontstoken kan worden. Om ervoor te zorgen dat de lamp werkt moet er voorschakelapparatuur gebruikt worden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen