Vorige

Philips HPI Lampen

Binnen de categorie Philips HPI lampen vind je verschillende types metaalhalogeenlampen, met elk hun eigen specificaties. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat ze geproduceerd zijn door Philips. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit! De gemiddelde levensduur van de Philips HPI gasontladingslampen ligt tussen de 5.000 en 20.000 branduren. De Philips HPI gasontladingslamp kan perfect gebruikt worden voor sportverlichting, floodlighting en op plekken waar grote gebieden egaal verlicht moeten worden. De HPI gasontladingslampen moeten altijd in een gesloten armatuur gebruikt worden.

Lees meer

8 artikel(en)

8 Producten

8 artikel(en)

8 Producten

In ons assortiment vindt u de volgende types MH-HPI Metaalhalogeenlampen:
Philips HPI-T Plus
Een lamp met een uitstekende kleurstabiliteit, goede kleurweergave en een hoge licht efficiëntie. Vaak toegepast als floodlighting van monumenten en terreinverlichting, maar ook in sporthallen, havens, bouwplaatsen, pompstations en de tuinbouw.

Philips Artcolour MH-T
Een lamp met een hoge lichtopbrengst welke alleen in gesloten armaturen te gebruiken is. Vaak gebruikt voor decoratieve toepassingen als standbeelden, gebouwen, parken en monumenten.

Philips MHN-SA
Een lamp dit beschikt over een goede kleurweergave en een continue spectrale energieverdeling. Geschikt voor gebruik in compacte lichtsystemen waar preciesieoptiek vereist is.

Philips HPI Plus
Een lamp met een goede kleurstabiliteit en een hoge lichtopbrengst. Toegepast als verlichting in hoogbouw op plekken als hallen, winkelcentra, bouwmarkten of treinstations.

Philips HPI-T
Een lamp met een uitstekende kleurweergave, een superieure kleurstabiliteit en een goed lumenbehoud. Deze lamp wordt vaak gebruikt als floodlighting van terreinverlichting van bijvoorbeeld bouwplaatsen, gebouwen en sportaccomodaties.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen