Vorige

Philips PL-C

Philips PL-C lampen hebben een hoogwaardige lichtkwaliteit en worden vooral gebruikt in downlights ter verlichting van bijvoorbeeld horecagelegenheden, winkels en kantoren. Deze hebben namelijk een hoog verlichtingsniveau nodig. De PL-C spaarlampen zijn te verkrijgen in meerdere kleurtemperaturen en zijn verkrijgbaar in een 2-pin fitting (te gebruiken met een conventionele VSA) en een 4-pin fitting (te gebruiken met elektronische VSA). Ben je op zoek naar een nóg duurzamere versie van de PL-C spaarlamp die ook nog eens veel langer meegaat? Bekijk onze PL-C LED lampen van Philips!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

36 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

36 Producten

Alle Philips PL-C lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en beschikken over een uitstekende kleurweergave-index. Bovendien leveren alle lampen optimale lichtprestaties bij zowel een lange als een korte inschakeling en neemt de lichtopbrengst niet af naarmate de lamplevensduur verstrijkt! De lampvoet van de lampen is geschikt voor het insteken en uittrekken.

Verschillen binnen de PL-C serie

De PL-C 2 Pin en de PL-C Xtra 2 Pin verlichting werkt slechts in combinatie met een elektromagnetisch voorschakelapparaat (VSA), terwijl de PL-C 4 Pin en de PL-C Xtra 4 Pin verlichting slechts in combinatie met een elektronische HF-VSA met ingebouwde voorverwarming werkt. Verder is het belangrijk te weten dat beide uitvoeringen met 2 pinnen niet gedimd kunnen worden, de PL-C 4 Pin verlichting tot 10% gedimd kan worden en de PL-C Xtra 4 Pin verlichting tot 30%.

Ook is de levensduur van de PL-C Xtra 2 Pin en de PL-C Xtra 4 Pin langer dan de overige, conventionele versies van de PL-C. Doordat deze lampen een langere levensduur hebben hoeven ze minder vaak vervangen te worden, dit scheelt in de vervangings- en onderhoudskosten. Bovendien zijn deze lampen door de langere levensduur het meest geschikt voor gebruik op plaatsen waar vervanging van de lampen lastig is of tot veel oponthoud zorgt. Daarnaast ligt het percentage vroegtijdig uitval bij de PL-C Xtra 2 Pin en de PL-C Xtra 4 Pin lampen een stuk lager!

Toepassingen

De Philips PL-C MASTER lampen zijn geschikt ter algemene verlichting en voor downlighters, tafellampen of pendelarmaturen. Daarnaast zijn met name de PL-C Xtra lampen geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en ter ondersteunende verlichting in professionele omgevingen.

Waarschuwing: Kies voor hetzelfde wattage als dat wat u reeds gebruikt. Lampen met verschillende wattages hebben namelijk een andere lengte en zullen niet in hetzelfde armatuur passen. Kijk bovendien goed of u een lamp met 2 of 4 pinnen nodig heeft om te voorkomen dat uw lamp uiteindelijk niet past!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen