Vorige

Philips PL-L

De Philips Master PL-L spaarlampen beschikken over een hoge lichtopbrengst en leveren optimale lichtprestaties met een veel efficiënter gebruik van energie vergeleken met de conventionele gloeilamp! Een Philips PL spaarlamp hoeft namelijk ruim 80% minder energie te gebruiken om dezelfde lichtopbrengst te verkrijgen als een gloeilamp. De PL-L spaarlampen komen met een 4-pin fitting wat betekent dat ze gebruikt moeten worden met een elektronisch voorschakelapparaat. Ben je op zoek naar een Philips PL-L spaarlamp die dimbaar is? Budgetlight heeft meerdere dimbare lampen!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

33 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

33 Producten

Philips PL-L MASTER

De Philips MASTER PL-L lampen zijn verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en leveren de meest optimale lichtprestaties bij zowel een korte als lange inschakeling van de lampen! De kleurweergave-index is binnen de hele categorie uitstekend en bovendien kunnen alle lampen gedimd worden.

Omdat alle Philips PL-L lampen een lampvoet met 4 pinnen hebben moeten ze allemaal gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. De lampen komen met een lampvoet die geschikt is voor het insteken en uittrekken. Gedurende de lamplevensduur neemt de lichtopbrengst van de compacte fluorescentielampen niet af.

Series binnen de PL-L reeks

De Philips PL-L 4P verlichting zorgen voor optimale lichtprestaties en hebben een hoge lichtopbrengst! De lampen zijn tot 10% dimbaar en worden vaak gebruikt ter algemene verlichting in bijvoorbeeld kantoren en de horeca.

De Philips PL-L Xtra 4P verlichting hebben dezelfde voordelen als de PL-L 4P verlichting maar daarbij een bijna twee keer zo lange lamplevensduur! Deze lampen kunnen tot 30% gedimd worden.

De Philips PL-L Polar 4P lampen kunnen beter tegen koude omgevingstemperaturen dan standaard PL-L 4P lampen en zijn daarom geschikt om gebruikt te worden in bijvoorbeeld koelruimtes en grote magazijnen.

Tot slot zijn de Philips PL-L Xtra Polar lichtbronnen niet alleen bestand tegen koude omgevingstemperaturen maar beschikken ze ook over de lange levensduur van de PL-L Xtra 4P verlichting! Het licht kan tot 30% gedimd worden.

De Philips PL-L lampen worden voornamelijk gebruikt ter algemene verlichting en geplaatst in hotels, kantoren, winkels, specifieke werkplekken of ter buitenverlichting. De Polar-uitvoeringen worden daarnaast regelmatig toegepast in koelruimtes en magazijnen.

Let op: Kies voor hetzelfde wattage als u reeds gebruikt. Lampen met een ander wattage hebben een andere lengte en zullen niet in hetzelfde armatuur passen.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen