Vorige

Philips PL-S

Philips staat bekend om kwaliteitsverlichting. De Philips PL-S spaarlamp heeft dan ook dezelfde hoge kwaliteit zoals je van Philips kan verwachten. Door de gebruik van de door Philips uitgevonden brugtechnologie is het lichtrendement van de PL-S spaarlamp hoger vergeleken met lampen met gebogen technologie. De PL-S spaarlampen zijn verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen en de 4-pin PL-S lampen zijn zelfs dimbaar. De PL-S is met de 2-pin en 4-pin fitting zeer eenvoudig insteekbaar en uitsteekbaar. Ben je op zoek naar een duurzamere versie van de PL-S spaarlamp? Er zijn ook PL-S LED spaarlampen beschikbaar!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

26 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

26 Producten

Voordelen Philips PL-S compacte laagvermogen-fluorescentielampen

De compacte laagvermogen-fluorescentielampen vertonen bovendien geen afname in de levensduur tijdens de lamplevensduur en kunnen zowel werken op een elektromagnetische VSA (PL-S 2 Pin) als een elektronische VSA (PL-S 4 Pin). De lampvoet van de lampen is geschikt voor het uittrekken en insteken.

Toepassingen voor de Philips PL-S lampen zijn te vinden in hotels, gangen, restaurants en woningen. Bovendien zijn de lampen bijzonder geschikt voor gebruik ter bewegwijzering en veiligheidsverlichting en de compacte fluorescentielampen zijn dan ook ontzettend populair.

LET OP: kies voor hetzelfde wattage als u reeds gebruikt. Lampen met verschillende wattages hebben een andere lengte en zullen niet passen. Kijk bovendien goed of u een lamp met 2 of 4 pinnen nodig heeft om te voorkomen dat uw lamp uiteindelijk niet past!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen