Vorige

Philips PL-T

Voor spaarlampen van goede kwaliteit zit je bij Philips goed. De Philips PL-T lampen zijn dan ook geen uitzondering. Deze spaarlampen kunnen door de brugtechnologie van Philips nog meer licht leveren dan lampen die uitgerust zijn met de zogeheten gebogen technologie. De Philips PL-T lamp is goed geschikt om gebruikt te worden in downlights in bijvoorbeeld winkels en kantoren die een hoog verlichtingsniveau vragen. Omdat een gemiddelde spaarlamp tot wel 80% energie kan besparen vergeleken met de conventionele gloeilamp, zal je dit meteen merken in je energiekosten. Let bij het kiezen van de spaarlamp erop dat je altijd een lamp kiest met dezelfde wattage als je huidige lamp.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

37 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

37 Producten

Series binnen de PL-T reeks

Philips PL-T 2P verlichting heeft optimale lichtprestaties en geeft 15% meer licht dan vergelijkbare lichtbronnen waardoor de lichtopbrengst dus hoog is. Deze lampen hebben twee koperen pinnen aan de lampvoet en werken in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat.

De Philips PL-T 4P verlichting kent dezelfde voordelen als de Philips PL-T 2P verlichting maar kan daarnaast ook nog eens tot 10% van de totale lichtopbrengst gedimd worden. Lampen uit deze serie werken op een elektronisch voorschakelapparaat en hebben vier pinnen aan de fitting.

De Philips PL-T TOP 4P lampen hebben een nog hogere lichtopbrengst en lichtrendement. Het licht is dimbaar tot 30% van de totale lichtopbrengst en de lampen dienen gebruikt te worden met een elektronisch voorschakelapparaat.

Philips PL-T Xtra 4P lichtbronnen beschikken over een bijna dubbel zo lange gemiddelde lamplevensduur! Deze lange levensduur en het kleiner percentage vroegtijdig uitval zorgen ervoor dat de lampen minder vaak vervangen hoeven te worden en hierdoor worden onderhoudskosten gedrukt. Daarnaast zijn de lampen geschikt voor plaatsen waar vervanging lastig is of tot veel vervelend oponthoud zorgt. Ook deze lampen zijn dimbaar.

Belangrijk om op te letten bij het maken van uw aankoop:

• De PL-T 2 Pin lamp werkt op een elektromagnetische VSA, de overige lampen uit de serie werken in combinatie met een elektronische VSA.

• Het is niet mogelijk om een lamp met een ander wattage in het zelfde armatuur dat u reeds gebruikt te plaatsen. Lampen met een ander wattage hebben automatisch een andere lengte en vaak andere lampvoet en zullen daarom niet in hetzelfde armatuur passen.

•Ook zijn lampen met twee koperen pinnen (2P) niet onderling uitwisselbaar met lampen met vier koperen pinnen (4P) aan de lampvoet.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen