Vorige

Philips TL Mini Buizen

De Philips TL Mini Standaardkleuren verlichting heeft een buisdiameter van 16 mm en kleine afmetingen. Doordat de buis kleine afmetingen heeft kan de lamp toegepast worden in toepassingen met een beperkte ruimte en waar kleurweergave en rendement niet de belangrijkste factoren zijn. Hierbij kunt u denken aan oriëntatie-, reclame en noodverlichting. Voor TL Mini verlichting met een goede kleurweergave, kijkt u bij de Philips TL Mini 80 Kleuren verlichting.
Lees meer

18 artikel(en)

18 Producten

18 artikel(en)

18 Producten
De Philips TL Mini verlichting kan naar wens gedimd worden en heeft een constante lichtopbrengst gedurende de gehele levensduur. Alle lampen binnen de serie zijn voorzien van energielabel A of B en daarmee dus energiezuinig!

Philips TL Mini lampen zijn lampen met een relatief lage lichtstroom. De lamp biedt mogelijkheid van werking op een laagspannings-gelijkstroomvoeding.

Let op: Wanneer u bij lampvervanging voor een ander wattage kiest, zal de nieuwe lamp niet in hetzelfde armatuur passen. Dit komt omdat lamplengte en wattage van elkaar afhankelijk zijn. Hierbij geldt: hoe hoger het wattage, hoe langer de lamp. Zorg er bij vervanging dus voor dat u voor dezelfde lamplengte met het daarbij horende wattage gaat zodat de nieuw bestelde lamp in het armatuur past.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen