Vorige

Philips TL Mini Buizen

De Philips TL Mini verlichting is, zoals je kan verwachten, in zeer kleine formaten verkrijgbaar. Zo hebben de mini TL buizen een buisdiameter van 16mm en zijn ze te verkrijgen in verschillende formaten, variërend van 14 cm tot 56 cm. Doordat de buis kleine afmetingen heeft kan de TL lamp toegepast worden in beperkte ruimtes en waar kleurweergave en rendement niet de belangrijkste factoren zijn. Hierbij kun je denken aan oriëntatie-, reclame en noodverlichting. Dit betekent dat de Mini TL verlichting toepasselijk is op veel plekken!

Lees meer

18 artikel(en)

18 Producten

18 artikel(en)

18 Producten
De Philips TL Mini verlichting kan naar wens gedimd worden en heeft een constante lichtopbrengst gedurende de gehele levensduur. Alle lampen binnen de serie zijn voorzien van energielabel A of B en daarmee dus energiezuinig!

Philips TL Mini lampen zijn lampen met een relatief lage lichtstroom. De lamp biedt mogelijkheid van werking op een laagspannings-gelijkstroomvoeding.

Let op: Wanneer u bij lampvervanging voor een ander wattage kiest, zal de nieuwe lamp niet in hetzelfde armatuur passen. Dit komt omdat lamplengte en wattage van elkaar afhankelijk zijn. Hierbij geldt: hoe hoger het wattage, hoe langer de lamp. Zorg er bij vervanging dus voor dat u voor dezelfde lamplengte met het daarbij horende wattage gaat zodat de nieuw bestelde lamp in het armatuur past.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen