Vorige

Philips TL-D Buizen (T8)

Philips heeft een groot aanbod aan TL lampen in verschillende maten en lengtes. De T8 TL lamp van Philips past vanwege de T8 fitting perfect in alle T8 armaturen die je misschien al in huis hebt. Dit scheelt dan ook weer in het vervangen van armaturen! TL lampen van Philips gaan ongeveer 15000 uur mee, en zijn verkrijgbaar in zeer diverse kleurtemperaturen, van zeer warm wit tot daglicht wit. Bij het vervangen van je oude TL lamp is het belangrijk om altijd te kijken naar de wattage. Dit heeft namelijk invloed op de lengte van de buis. Op zoek naar hetzelfde licht als de conventionele TL lamp maar wil je veel geld besparen in de toekomst? Bekijk de TL LED verlichting van Philips en bespaar op je energiekosten!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 130 in totaal

130 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 130 in totaal

130 Producten

De TL-D lampen van Philips zijn energiezuinige lampen met energielabel A+, A of B. Het lamplicht is van goede kwaliteit en kan naar wens gedimd worden! Bovendien zijn de Philips TL-D buizen verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren zodat het licht past bij de ruimte waarin de lampen gebruikt worden.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten Philips TL-D lampen. U vindt er onder andere verschillende soorten van de Super 80, Secura en Polar TL-buizen. Al deze lampen hebben hun eigen specificaties en eigenschappen. De Philips TL-lampen werken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Wanneer u een conventioneel voorschakelapparaat wilt gebruiken heeft u een starter nodig.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen