Vorige

Sylvania

Sylvania is, net als Philips en Osram, een bedrijf dat door decennia aan ervaring de beste producten omtrent verlichting kan leveren. Omdat Budgetlight alleen producten van de beste merken aanbiedt, hebben we dan ook van Sylvania een divers aanbod aan lichtbronnen voor de beste prijzen. Van LED lampen tot TL buizen, Budgetlight heeft ze in het assortiment!

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 400 in totaal

400 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 400 in totaal

400 Producten

Sylvania bij Budgetlight

Sylvania is een van de merken die verkocht worden bij Budgetlight. Bij ons vindt u Sylvania lampen voor gegarandeerd de laagste prijs. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen op alle Sylvania producten met uitzondering van starters. Hoe meer u koopt van een product, hoe lager de prijs per product wordt.

In ons assortiment vindt u:

Door onze jarenlange ervaring en uitgedachte inkoop vindt u Sylvania lampen bij Budgetlight altijd voor gegarandeerd de laagste prijs. De prijzen in de webshop zijn aangegeven exclusief BTW.

Een Sylvania lamp vervangen

Om een lamp te kunnen vervangen is het handig altijd de oude lamp bij de hand te hebben. Op de oude lamp staat informatie die van pas komt tijdens het bestellen van de nieuwe lamp. Op de lamp staat namelijk informatie als het wattage en de lampvoet. Met deze informatie wordt het kiezen van de juiste vervanger al een stukje gemakkelijker.

Let bij het vervangen van een TL-buis op dat u altijd hetzelfde wattage kiest als de oude lamp. Het wattage van de lamp bepaalt hierbij namelijk de lengte van de buis. Een buis met een ander wattage zal dus niet in het armatuur passen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vervanger? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Budgetlight staat graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres [email protected]
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen