Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Offerte & advies op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Sylvania Luxline Plus T8 36W - 827 | 120cm

Specificaties Sylvania Luxline Plus T8 36W - 827 | 120cm

Beschrijving Sylvania Luxline Plus T8 36W - 827 | 120cm

Eenvoudige montage T8/TL-D

De Sylvania T8 Luxline Plus heeft de bekende G13 fitting, waarbij de pinnen 13mm uit elkaar staan. De T8 TL buis is hierdoor eenvoudig te installeren in T8/TL-D armaturen. Je hoeft immers enkel de TL buis in het armatuur te schuiven, waarna je vervolgens de TL buis een kwartslag draait. Wil je zeker weten dat de TL buis goed vast zit? Duw of trek dan licht aan de TL buis nadat je deze in het armatuur hebt bevestigd.

Diverse toepassingsgebieden

Door de lichtkleur zeer warm wit (2700K) is deze TL buis perfect te gebruiken in de horeca, algemene ruimtes (foyers, gangen, kleedkamers etc.), winkels en woningen. De kleurtemperatuur zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. Gebruik je een dimbaar voorschakelapparaat, dan is het ook mogelijk om deze Sylvania T8 Luxline Plus te dimmen. Hierdoor heb je de controle over de lichtintensiteit van de buis.

Levensduur van 20.000 uur

Deze TL buis gaat 20.000 branduren mee. Om een beter idee te geven hoe lang je hiermee bent voorzien van verlichting, geven we een voorbeeld. Een winkel is 6 dagen per week geopend, waarbij er iedere dag 9 uur gebruik wordt gemaakt van de TL buis. Op jaarbasis is dit een gebruik van 2808 uur. Dit houdt in dat je ruim 7 jaar bent voorzien van verlichting.

Stap over op een duurzamer alternatief

Hoewel deze T8 TL buis van Sylvania al energielabel A heeft, is er toch een duurzamer alternatief beschikbaar. TL buizen bevatten namelijk kwik. Door over te stappen op T8 LED buizen voorkom je niet alleen dat er schadelijke stoffen in het milieu terecht komen, maar bespaar je ook nog eens op je energieverbruik. Deze 36W TL Luxline buis van 120cm wordt immers vervangen door een 120cm LED buis van maximaal 18W. Jouw besparing is dus minimaal 50%.

Goed om te weten!

TL buizen worden vanaf september 2021 uitgefaseerd, wat inhoudt dat TL buizen vanaf dat moment niet meer worden geproduceerd. De overgebleven voorraad wordt wel nog verkocht.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.