Vorige

Sylvania Lynx-QE

De Sylvania Lynx-QE vierkante spaar lampen zijn zeer energiezuinig en het platte en dunne ontwerp zorgt voor een grote toepasbaarheid in armaturen. Daarnaast maakt de vierkante vorm een gelijkmatige lichtverspreiding zonder schaduwen mogelijk. Sylvania Lynx-Qe spaar lampen bevatten een 4-pin plug in systeem en worden gebruikt in combinatie met een elektronisch VSA. De lange gemiddelde levensduur van 11.000 branduren zorgt ervoor dat Sylvania Lynx spaar lampen niet regelmatig vervangen hoeven te worden. Hierdoor is er ook minder sprake van lampafval wat goed is voor het milieu!

Lees meer

7 artikel(en)

7 Producten

7 artikel(en)

7 Producten

Alle lampen binnen de Sylvania Micro-Lynx-QE serie beschikken over dezelfde GR10q lampvoet met 4 koperen pinnen. Deze compacte fluorescentielampen zijn dan ook niet onderling uitwisselbaar met lampen die een lampvoet met slechts 2 koperen pinnen hebben. De Sylvania Micro-Lynx-QE lampen dienen te worden gebruikt in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat(VSA).

De Sylvania Micro-Lynx-QE lampen met een vermogen van 16 watt hebben hele andere afmetingen dan de lampen met 28 of 38 watt hebben. Let hierop bij het maken van uw lampkeuze zodat u zeker weet dat de lamp in het armatuur past.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen