Vorige

Sylvania Lynx-QE

De Sylvania Micro-Lynx-QE lampen kunnen gedimd worden wanneer de juiste dimmer wordt gebruikt. De compacte fluorescentielampen zijn uiteraard zeer energiezuinig en het platte en dunne ontwerp zorgt voor een grote toepasbaarheid in armaturen. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en hebben een uitstekende kleurweergave (Color Rate Index=85). Door de lange gemiddelde levensduur van 11.000 branduren hoeven de Sylvania Micro-Lynx-QE lampen niet regelmatig vervangen te worden. Dit zorgt ervoor dat er minder vaak sprake is van lampafval en dat er minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald hoeven te worden!
Lees meer

7 artikel(en)

7 Producten

7 artikel(en)

7 Producten

Alle lampen binnen de Sylvania Micro-Lynx-QE serie beschikken over dezelfde GR10q lampvoet met 4 koperen pinnen. Deze compacte fluorescentielampen zijn dan ook niet onderling uitwisselbaar met lampen die een lampvoet met slechts 2 koperen pinnen hebben. De Sylvania Micro-Lynx-QE lampen dienen te worden gebruikt in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat(VSA).

De Sylvania Micro-Lynx-QE lampen met een vermogen van 16 watt hebben hele andere afmetingen dan de lampen met 28 of 38 watt hebben. Let hierop bij het maken van uw lampkeuze zodat u zeker weet dat de lamp in het armatuur past.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen