Vorige

Sylvania Lynx-S

De Sylvania Lynx-S spaarlampen zijn compacte TL lampen met een hoge lichtopbrengst. Deze lampen zijn erg zuinig en hebben een levensduur van gemiddeld 10000 uur. De Sylvania Lynx-S werkt met een conventioneel voorschakelapparaat en is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Warm wit licht is bedoeld voor sfeerverlichting terwijl natuurlijk wit geschikt is voor werkplekken. Let er bij het vervangen op dat u een lamp kiest met dezelfde fitting (G23) en wattage.
Lees meer

10 artikel(en)

10 Producten

10 artikel(en)

10 Producten

Verschillende spaarlampen van Sylvania nu te koop bij Budgetlight! Lage prijzen en de producten worden snel verzonden!
 

Sylvania Lynx S

De Sylvania Lynx S is een compacte fluorescerende lamp met één buis. De lamp heeft een G23 lampvoet. Dit is een steekfitting met 2 pinnen die 23mm uit elkaar staan. Andere eigenschappen zijn:

  • Wordt gebruikt met een conventioneel voorschakelapparaat. 
  • Zeer goede kleurweergave van 80-89Ra.
  • Lange levensduur van 10.000 uur.
  • Energie-efficiënte lamp met energieklasse A.

Deze lamp wordt als algemene verlichting in winkels, hotels, restaurants en kantoren.
 

Kies de juiste Lynx S

Het is belangrijk dat u een Sylvania Lynx S kiest met hetzelfde vermogen als uw oude lamp. De lamp wordt namelijk langer als het vermogen hoger wordt. Bovendien is uw voorschakelapparaat afgestemd op het huidige vermogen. Kies het juiste vermogen: 7W = 134mm, 9W = 165mm of 11W = 233mm.

Tevens zijn er verschillende kleurtemperaturen beschikbaar: zeer warm wit (2700K), warm wit (3000K) of koel wit (4000K).

 

 

Profiteer nu van de Budgetlight All-in Garantie van 1 jaar op de Sylvania Lynx S !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen