Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste Vooraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Voordeelpak 10x Budgetlight Bolt LED Capsule G9 3.8W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Voordeelpak 10x Budgetlight Bolt LED Capsule G9 3.8W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Beschrijving Voordeelpak 10x Budgetlight Bolt LED Capsule G9 3.8W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Voordeelpak van 10 stuks

Met dit handige voordeelpak van 10 stuks ben je niet alleen verzekerd van een ontzettend scherpe prijs. Ook profiteer je van alle voordelen die deze Budgetlight LED verlichting met zich meebrengt.

Compact en krachtig

Deze Budgetlight LED Bolt G9 steeklamp is weliswaar klein van stuk, maar zorgt wel voor een krachtig en helder licht. Een G9 steeklamp is geschikt voor smalle armaturen en wordt vooral toegepast als accentverlichting.

Bespaar 90% aan energiekosten!

Je gaat er hoe dan ook aanzienlijk op vooruit met deze G9 LED verlichting van A-merk Budgetlight. Dat zit em vooral in het lage vermogen, want deze steeklamp verbruikt slechts 3.8 Watt. En dat is ruim 90% minder dan zijn conventionele tegenhanger; een G9 halogeenlamp van 40 Watt. Kom maar op met die lagere energiekosten!

Zuinige G9 LED steeklamp

Een G9 halogeenlamp zit na ongeveer 2000 branduren aan het eind van zijn levensduur. Bij dit Budgetlight G9 product is dat een heel ander verhaal, want met ruim 15.000 branduren heb je veel langer profijt van goede LED verlichting die je minder vaak hoeft te vervangen! De aanschafprijs heb je vanwege de langere levensduur en het lage energieverbruik (energielabel A+) bovendien al snel weer terugverdiend! Verder kun je rekenen op 2 jaar Budgetlight all-in garantie.

Ervaar een hoge lichtkwaliteit

Hoewel deze G9 LED lamp nog geen zes centimeter groot is. bezit het over een hoge lichtopbrengst van 470 lumen. De kans bestaat dat je een iets feller licht zult ervaren dat je voorheen met dezelfde G9 verlichting wellicht gewend was. Hou daar dus rekening mee. Ook belangrijk om te vermelden is dat het licht 300 graden rond schijnt!

2700K - Extra warm wit licht

Deze kleurtemperatuur staat vooral bekend om zijn sfeervolle en warme karakter. LED verlichting van 2700K kom je daarom vaak tegen als sfeervolle accentverlichting of decoratieve applicatie in winkels, hotels of restaurants. Thuis is dit product geschikt in onder meer een vitrinekast of afzuigkap. In deze Bolt serie van Budgetlight kun je ook kiezen voor 3000 Kelvin (warm wit). Klik hier om alle producten in deze kleurtemperatuur te bekijken.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.