Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Voordeelpak 10x PL-C LED 6.5W 650lm - 830 | Vervanger voor 18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Voordeelpak 10x PL-C LED 6.5W 650lm - 830 | Vervanger voor 18W

Beschrijving Voordeelpak 10x PL-C LED 6.5W 650lm - 830 | Vervanger voor 18W

Perfect voor downlight armaturen

PL-C LED lampen hebben verschillende fittingen. Let daarom altijd goed op of je jouw oude lamp met het juiste exemplaar vervangt! Deze PL-C lamp heeft een G24d-2 (2-pins) lampvoet, die je enkel in het armatuur hoeft vast te klikken. Een PL-C lichtbron wordt veelal gebruikt in downlight armaturen. Dit heeft mede te maken met het platte design van de lampen, die vaak horizontaal in het armatuur worden geplaatst. In dit geval betreft het een LED van 146mm hoogte en een diameter van 31mm. Een downlight armatuur kan in vele omgevingen worden gebruikt, zoals in algemene ruimtes en woon- of werkomgevingen. Wil je weten waar deze 3000K - Warm Wit PL-C lamp het beste tot zijn recht komt? Warm wit (3000K) zorgt voor een aangename sfeer in algemene ruimtes en woningen, terwijl koel wit (4000K) zorgt voor focus en concentratie in werkomgevingen.

Energiezuinig en efficiënt

Met LED PL-C ben je enorm energiezuinig bezig! Deze 6.5W PL-C vervangt namelijk een spaarlamp van 18W. En dit lagere wattage doet niet af aan de lichtsterkte die deze lichtbron uitstraalt: 650 Lumen. Met deze lichtbron kun je een ruimte dus zonder problemen voorzien van algemene verlichting. Houdt er wel rekening mee dat een werkomgeving het beste gebaat is met een lichtopbrengst van 800 tot 1000 Lumen. Het voordeel van een LED PL-C lamp ten opzichte van een spaarlamp is de manier waarop de lichtbron het licht spreidt. Spaarlampen hebben een gradenbundel van 360°, waar deze LED PL-C lamp een stralingshoek heeft van 120°. Deze LED verlicht daarmee enkel het gebied dat ook daadwerkelijk verlicht dient te worden. In enkele gevallen is deze lamp ook roteerbaar, waardoor je zelf de schijnrichting kunt bepalen. Is dat bij deze PL-C LED het geval? Nee!

Budgetlight installatietips

Natuur wil je dat deze PL-C LED lamp zo lang mogelijk meegaat. En dat is ook geen probleem als je de lamp op de juiste manier installeert! Hiervoor heb je een passend voorschakelapparaat nodig, die zorgt dat de lamp van de juiste stroomtoevoer wordt voorzien. Deze lichtbron werkt met een Conventioneel (EM); Mains (AC) met starter, wat gebruikelijk is voor een PL-C lamp met 2 pinnen. Heb je zowel het VSA als de lamp geïnstalleerd, dan kun je 30000 uur lang gebruik maken van de lichtbron. Heb je gekozen voor een dimbare LED spaarlamp? Niet Dimbaar. Om een dimbare lichtbron te dimmen, heb je een LED dimmer nodig. Kijk altijd goed wat het minimale en maximale wattage is wat deze dimmer ondersteunt!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.