Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste Voorraad van België

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Voordeelpak 3x Calex Smart Tuya Wifi E27 Kogel Gloeilamp 4.5W 450lm - 818-830 Afstembaar Wit | Dimbaar - Vervanger voor 40W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Voordeelpak 3x Calex Smart Tuya Wifi E27 Kogel Gloeilamp 4.5W 450lm - 818-830 Afstembaar Wit | Dimbaar - Vervanger voor 40W

Beschrijving Voordeelpak 3x Calex Smart Tuya Wifi E27 Kogel Gloeilamp 4.5W 450lm - 818-830 Afstembaar Wit | Dimbaar - Vervanger voor 40W

Energiezuinige filament verlichting

Een leuk feitje van de 4.5W Smart LED E27 lamp is dat je jarenlang tot wel 90% minder energie verbruikt in vergelijking met conventionele E27 lampen. Deze smart LED lamp gaat namelijk 15.000 uur mee, wat wel 10 tot 15x langer is dan de conventionele tegenhanger. Het heldere design zorgt ervoor dat het filament in de lamp goed zichtbaar is. De E27 LED smart lamp heeft hierdoor een klassiek design in de bekende kogelvorm. Daarbij heeft LED een groot voordeel: het vat geen schadelijke stoffen die in het milieu terechtkomen. LED is dan ook een eenvoudige manier om bij te dragen aan een schonere wereld!

Eenvoudig switchen tussen lichtstanden

De Calex Smart Kogelvormig LED Lamp E27 biedt de mogelijkheid om eenvoudig de sfeer in een ruimte af te stemmen op de activiteit waar je op dat moment mee bezig bent. Deze smart E27 lamp heeft namelijk een range in lichtkleuren: zeer warm wit (1800K) tot warm wit (3000K). Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor sfeervolle ruimtes in een woning of de horeca. Je kunt niet alleen switchen tussen kleurtemperaturen, maar ook in de mate van lichtintensiteit. De Calex app zorgt er namelijk voor dat je eenvoudig LED smart lampen kunt dimmen naar de gewenste lichtstand. Goed om te weten is dat je deze app gratis kunt downloaden. Houdt er wel rekening mee deze Calex E27 lamp enkel werkt met een wandschakelaar en niet met een dimmerschakelaar.

Voordelen van Tuya Wi-Fi

Zoals eerder aangegeven bedien je de Calex Smart verlichting met een app. Om dit mogelijk te maken, wordt het Tuya Wi-Fi systeem gebruikt. Dit betekent dat de Calex Kogelvormig LED Lamp E27 met een Wi-Fi verbinding aan de Calex app wordt verbonden, waarna je volledige controle hebt over de lichtbron. Het koppelen van de E27 smart lamp is in drie stappen geregeld. Eerst selecteer je de juiste lichtbron; deze begint te knipperen zodra je verbinding probeert te maken. Ten tweede bevestig je de verbinding. En tot slot geeft je een passende naam aan de lichtbron om te zorgen dat je geen lampen door elkaar haalt, bijvoorbeeld ‘lamp eettafel’. Je kunt immers meerdere Tuya Wi-Fi smart lampen koppelen aan de app. Bekijk hier alle Calex smart verlichting.

Handige voordeelverpakking

Heb je meerdere slimme LED E27 filament lampen nodig, dan is de Voordeelpak 3x Calex Smart Kogelvormig LED Lamp E27 de ideale oplossing. Je profiteert immers van de scherpste prijs!

Andere slimme opties

Deze Calex E27 LED filament is niet enkel te bedienen met de app, maar ook door gebruik te maken van de Calex smart afstandsbediening of van stembesturing via Google Home of Amazon Alexa. De Calex app heeft naast het wijzigen van de lichtkleur en lichtintensiteit ook nog andere mogelijkheden. Zo kun je een timer instellen om verlichting in bepaalde kamers op een bepaald tijdstip of als het donker wordt te laten branden. Of kun je er met een Calex sensor voor zorgen dat verlichting bij beweging oplicht (bewegingssensor) of ongewenste gasten afschrikt (raam / deur sensor). Bekijk hier alle slimme verlichting mogelijkheden die Budgetlight te bieden heeft.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.