Menu
01 439 73 76
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending Vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Voordeelpak 5x Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 36W 3600lm - 830 | 60x60cm - UGR <19

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Voordeelpak 5x Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 36W 3600lm - 830 | 60x60cm - UGR <19

Beschrijving Voordeelpak 5x Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 36W 3600lm - 830 | 60x60cm - UGR <19

Budgetlight is al sinds het jaar 2000 bezig met het produceren van kwaliteitsverlichting. Met verlichting van Budgetlight ben je daarnaast verzekerd dat alle geproduceerde verlichting voldoet aan de Europese richtlijnen. Bovendien gelooft Budgetlight in eerlijke prijzen, zodat Budgetlight producten toegankelijk zijn voor iedereen!

De Voordeelpak 5x Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 36W 3600lm - 830 | 60x60cm - UGR is van hoge kwaliteit. Dit LED paneel is door zijn smalle dimensies uitermate geschikt voor plafonds met smalle inbouwhoogtes. Daarnaast is het een uitstekende vervanging voor conventionele TL armaturen. Het Budgetlight LED paneel van de Panel Led serie kan perfect geïnstalleerd worden in 60x60cm systeemplafonds. De LED technologie die deze Budgetlight LED paneel gebruikt, komt bovendien met vele voordelen. Zo beschikt dit LED paneel over een levensduur van maar liefst 30000 uur en verbruikt het ook veel minder energie dan de conventionele TL armaturen. Zo is dit Budgetlight LED paneel van 36W een directe vervanger voor de conventionele TL armaturen met een verbruik van 4x18W.

Comfort en productiviteit zijn twee belangrijke aspecten voor medewerkers in de werkplaats. Dit comfort kan op verschillende manieren bereikt worden. Een van die manieren is door de (hinderlijke) weerkaatsing van de verlichting op bijvoorbeeld computerschermen te verminderen. Zo biedt Budgetlight verschillende verblindings graden (UGR) variërend van UGR<15 wat goed is voor specifieke toepassingen zoals operatiekamers, UGR<19, wat minimaal vereist is voor kantoorruimtes en UGR<22, wat geschikt is voor algemene ruimtes. Het Budgetlight LED Paneel Panel Led heeft een verblindingsgraad van UGR< 19 - Voor kantoren en scholen. Daarnaast is het licht van het LED paneel flikkervrij en beschikbaar in verschillende kleuren zoals warm wit (3000K), koel wit (4000K) en daglicht (6500K). Dit Budgetlight LED Paneel heeft een kleurtemperatuur van 3000K - Warm Wit.

Wat krijg je nog meer met de Budgetlight LED paneel Panel Led?

  • Energielabel van E
  • Een eenvoudige installatie
  • Een All-in garantie van 3 jaar
  • De kwaliteit die je van een merk als Budgetlight kunt verwachten!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.